Een markt vol eetstandjes

O’souk is onze andere eetstand in Antwerpen in de Mercado. Daar serveren we traditionele Marokkaanse keuken, maar geven we er een moderne draai aan.

Modern Marokkaans

Bij O’souk vindt u veel van de specialiteiten die we serveren bij O’tagine. Uiteraard betekent dat dat u zich kunt laven aan onze couscous en speciale, kleine tagines. We serveren ook gevulde Marokkaanse wraps, ook wel Msemen genoemd, en lekkere salades. In ieder geval vindt iedereen hier zijn gading, zowel zoetebekken, visliefhebbers, vleeseters als vegetariërs.

Midden-Oosterse specialiteiten

Bij onze andere eetstand in Antwerpen, Baba Beirut, serveren we verschillende Midden-Oosterse specialiteiten. Vooral de falafel is enorm in trek. We maken die in verschillende smaken.

Foodmarket

De foodmarket Mercado bevindt zich in het oude postgebouw van de stad Antwerpen. Er zijn twaalf verschillende standjes waar u naar believen kunt eten van gerechten van over de hele wereld en drinken van topwijnen en hippe cocktails. Er heerst daar een gezellige sfeer met fijne muziek en op geregelde tijdstippen zijn er ook leuke events.

Kom dus zeker eens langs en laat u verleiden door de vele geuren die er rondwaaien. U kunt bij de foodmarket binnenspringen voor een snelle hap of lekker lang vertoeven om te proeven van alles en nog wat. Contacteer ons gerust voor meer informatie. De foodmarket is elke dag open behalve op dinsdag.

Adres: Groenplaats 43 – 2000 Antwerpen